OM BESAFE

Alla som arbetar hos BeSafe har en sak gemensamt: Vi brinner för att barn ska färdas i säkra, bakåtvända bilbarnstolar eftersom barnen är det viktigaste vi har!
BeSafe har utvecklat och tillverkat bilbarnstolar i över 50 år. Vår första bakåtvända bilbarnstol lanserades för 25 år sedan. Sedan dess har BeSafe varit internationellt ledande inom utveckling av bakåtvända bilbarnstolar. Under dessa år har forskning visat att bakåtvända stolar är det säkraste valet av bilbarnstol. År av givande forskning, tester och utveckling har bidragit till att göra våra bilbarnstolar ännu bättre och framförallt säkrare. Våra barns säkerhet är det som motiverar oss och nu blickar vi framåt mot vårt 100 års jubileum den 1 januari 2063. Det innebär att vi kommer fortsätta utvecklingen kring våra bilbarnstolar och på så sätt försäkra att barn, över hela världen, har möjlighet att färdas säkert i bilen. BeSafes medarbetare är personligen engagerade i att våra barn och barnbarn ska färdas säkert i bil, varje dag. Vi lovar att vi kommer fortsätta göra vårt allra bästa för att skydda barn under bilfärden.

Efter 25 år, i utvecklingen av bakåtvända bilbarnstolar är vi glada att se de nya, hårdare reglerna som införs för att säkerställa att barnen sitter bakåtvända tills de är åtminstone 15 månader gamla. BeSafe har stöttat det nya efterlängtade i-Size reglementet, men kommer att fortsätta kampen för ännu strängare regler. Vi kommer att arbeta för att barn sitter bakåtvända tills de är minst 4 år gamla.

BeSafe Logo with Kids