VAD SÖKER DU?

PAKETLÖSNINGAR

Paketbild_med_ISOfix_DT

BABYSKYDD + BILBARNSTOL

MED ISOFIX

180kr/mån i 40 mån

Spara 2297kr

LÄS MER


Paketbild_utan_ISOfix_DT

BABYSKYDD + BILBARNSTOL

UTAN ISOFIX

120kr/mån i 40 mån

Spara 1698kr

LÄS MER


SÅ FUNKAR PAKETLÖSNINGARNA

Mer info om hyrlösningarna och fullständiga villkor hittar du under Villkor och FAQ

1
VÄLJ DET PAKET SOM PASSAR ER BIL BÄST

Börja med att välja paket. Det är ett enkelt val. Om din bil är utrustad med ISOfix fästen väljer du ”Babyskydd + Bilbarnstol med ISOfix”. Om bilen saknar ISOfix väljer du ”Babyskydd + Bilbarnstol utan ISOfix”.

2
BETALA OCH BABYSKYDDET SKICKAS TILL DIG DIREKT

När du valt paket är nästa steg att betala. Allt du behöver är ett betalkort. Du genomför den första betalningen i kassan och därefter kommer samma belopp automatiskt att dras från betalkortet en gång i månaden under hela avtalstiden. Babyskyddet gör att du tryggt kan åka bil med ditt nyfödda barn.

3
VI SER TILL ATT DU FÅR BILBARNSTOLEN NÄR DET ÄR DAGS ATT BYTA

När du väl blivit kund hos Bilsäkert.se kan du luta dig tillbaka och njuta av att vi tar hand om bilsäkerheten! Vi skickar automatiskt ut Bilbarnstolen till dig 7 månader efter beräknat förlossningsdatum. Om du vill fördröja eller påskynda Bilbarnstolen är det bara att kontakta Kundtjänst så löser vi det åt dig. Babyskyddet skickar du tillbaka i det emballage som Bilbarnstolen kommer i. Bilbarnstolen övergår efter hyrestiden i ditt ägande och skall därför inte skickas tillbaka.

Behöver du hjälp att välja? Kontakta vår Kundtjänst som är experter på bilsäkerhet på 0723-160 600

HYR BABYSKYDD

Babyskydd_med_ISOfix_DT

HYR BABYSKYDD MED ISOFIX

329kr/mån i 9 mån

Spara 1237kr

LÄS MER


Babyskydd_utan_ISOfix_DT

HYR BABYSKYDD UTAN ISOFIX

178kr/mån i 9 mån

Spara 597kr

LÄS MER


SÅ FUNKAR DET

Mer info om hyrlösningarna och fullständiga villkor hittar du under Villkor och FAQ

1
VÄLJ DET BABYSKYDD SOM PASSAR ER BIL BÄST

Börja med att välja Babyskydd. Det är ett enkelt val. Om din bil är utrustad med ISOfix fästen väljer du ”Babyskydd med ISOfix”. Om bilen saknar ISOfix väljer du ”Babyskydd utan ISOfix”.

2
BETALA OCH BABYSKYDDET SKICKAS TILL DIG DIREKT

När du valt Babyskydd är nästa steg att betala. Allt du behöver är ett betalkort. Du genomför den första betalningen i kassan och därefter kommer samma belopp automatiskt att dras från betalkortet en gång i månaden under hela avtalstiden. Babyskyddet gör att du tryggt kan åka bil med ditt nyfödda barn.

3
NI SKICKAR TILLBAKA BABYSKYDDET

När avtalstiden väl är slut skickar du tillbaka Babyskyddet och eventuellt ISOfix underrede i den returpåse med medföljande returfraktsedel som vi skickar ut till dig 8 månader efter din beställning.

VAD ÄR ISOfix?

ISOfix är ett mekaniskt fästsystem för bilbarnstolar i bilen. Istället för förankring med bilens ordinarie bälten klickar man fast bilbarnstolen i bilens ISOfix-fästen. Inga underförankringsband eller bälten krävs för montering på detta sätt. Tänk på att både bilen och bilbarnstolen måste vara försedda med ISOfix för att systemet ska fungera. Läs mer