BABYSKYDD + BILBARNSTOL MED ISOFIX

Hyr för 180kr/mån i 40 mån (Spara 2297kr)

HYR

Villkor för hyra

Du kan även hyra enbart Babyskyddet. Läs mer.

Denna paketlösning innehåller Babyskyddet BeSafe iZiGo ISOfix och Bilbarnstolen BeSafe iZi Kid i-Size X2. Babyskyddet skickas till er direkt vid den första betalningen och Bilbarnstolen skickas 7 månader efter beräknat förlossningsdatum. Bilbarnstolen övergår sedan i ert ägande och skall därför inte skickas tillbaka.

Babyskyddet BeSafe iZiGo ISOfix
Vikt: 0-13 kg
Ålder: 0-1 år
Användning: Bakåtvänd

När BeSafe designade babyskyddet iZi Go var säkerheten viktigast. Detta skulle kombineras med en lätt och robust konstruktion för att passa den moderna och mobila föräldern. iZi Go kan enkelt lyftas i och ur bilen eller fästas på ett barnvagnschassi. iZi Go erbjuder en användarvänlig installation i bilen, som har förenklats för att minimera risken för felmontering och felanvändning. iZi Go kan monteras på iZi Go ISOfix bas, har ergonomiska bärhandtag och integrerat solskydd.
Med den här produkten medföljer ISOfix-bas.
Kombinationen av överlägsen säkerhet och enkel montering gör babyskyddet BeSafe iZi Go med ISOfix till det naturliga valet för säkerhetsmedvetna föräldrar. BeSafe iZi Go ISOfix har tydliga indikatorer som visar när basen är rätt monterad och på så sätt minskar risken markant för felmontering. Tänk på att bilen du färdas i måste vara utrustad med ISOfix för att kunna montera ISOfix-basen.

Bilbarnstolen BeSafe iZi Kid i-Size X2
Längd: 61-105 cm
Vikt: 0-18 kg
Ålder: Ca 6 månader till 4 år
Användning: Bakåtvänd

BeSafe iZi Kid X2 klassas som en av marknadens säkraste bilbarnstolar då den är godkänd både enligt det nya reglementet UNr 122 i-Size och världens tuffaste krocktest Plustestet. Stolen är en uppdaterad version av föregångaren iZi Kid X1 i-Size och den stora skillnaden är den nya innovativa lösningen SIP+ (Side Impact Protection) som är ett nytt unikt sidokollisionsskydd som säkerställer att barnet får högsta möjliga sidokrockskydd.
BeSafe iZi Kid X2 är en revolutionerande produkt som kombinerar högsta säkerhet med fantastisk användarvänlighet.
Ökad säkerhet och en garanterad användningstid, i kombination med enkel montering, gör iZi Kid i-Size X2 till en extremt säker bilbarnstol för barn upp till 105 cm eller ca 4 års ålder.
Med hjälp av de justerbara ISOfix armarna kan du som förälder bestämma hur mycket plats bilbarnstolen ska ta i bilen. Denna unika innovation från BeSafe leder till att bilbarnstolen tar väldigt liten plats i bilen när barnet är litet för att sedan kunna växa och erbjuda ett större benutrymme allt eftersom att barnet växer.
Med visuella indikatorer på ISOfix armarna samt både ljudvarningssystem och indikatorer på säkerhetsbenet blir monteringen både enklare och säkrare och ger dig som förälder en extra trygghet.

Kundtjänst:
Ring oss: 0723-160 600
E-mail: info@bilsakert.se
Öppettider: 
Månd-Tors 08:00-16:30
Fre 08:00-16:00.
Lunchstängt mellan 12:00-13:00

RELATERADE PRODUKTER